Linebytes er et procesorienteret rådgivnings- og softwarehus, som bidrager til større overblik, færre omkostninger og bedre salg.

Workflow, IT-støtte til forretningsgange

Linebytes er også et IT-system og et koncept for, hvordan man let, effektivt og fleksibelt skaber IT-støtte til virksomhedens forretningsgange / workflow. Med Linebytes kan IT-systemer etableres og vedligeholdes indenfor en økonomisk attraktiv ramme. Dermed bliver det muligt også for mindre og mellemstore virksomheder at få et IT-system, som matcher virksomhedens konkrete behov.

CRM, Kundestyring og Service Management

Salg og marketing er måske det område, hvor det er mest afgørende, at IT-systemer effektivt og fleksibelt understøtter aktiviteterne. Ikke mindst i virksomheder, som (også) arbejder med service, er det vigtigt, at IT-systemet på en overskuelig måde kan samle alle relevante informationer og arbejdsgange.

Linebytes markedsfører en IT-løsning baseret på fleksibel standard-software til CRM, kundestyring, Service Management, Facility Management m.m. Løsningen lader sig let tilpasse den enkelte virksomhed.

Check mulighederne

Linebytes vil gerne tilbyde et uforpligtende møde, hvor vi sammen undersøger mulighederne for at give din virksomhed bedre forretningsgange og bedre anvendelse af viden om kunder. Det kan være vejen til færre omkostninger, flere kunder og bedre salg.


Linebytes ApS,    Skovshovedvej 38,    DK-2920 Charlottenlund

Tlf: 39 63 67 78,    E-mail: mail@Linebytes.dk